miercuri, 28 iulie 2010

Previzibil, ah?!

Ok, m-am întors aşa cum am promis...
Nu am nici un discurs plictisitor, nici o filosofie idioată, nici o poveste captivantă.





Azi m-a târât varămea până afară şi am stat pe o bană cu ea şi cu o prietenă de-a ei... Nu a fost nimic interesant, ele vorbeau acolo de una, de alta, chestii cu care sunt total paralelă... Ma rog... Eu mă uitam ca proastă la o fetiţă micuţă care tânjea să fie în centrul atenţiei... Avea o mingie micuţă de tenis pe care o arunca şi prindea şi "îşi pierdea echilibrul". De ce am scris acele cuvinte între ghilimele?! Pai pentru că sunt o necredincioasă care nu are încredere în acea stangăcie falsă de care da dovadă acea micuţă zâmbăreaţă. Era singură, singurică şi ne avea pe noi 3 ca martore, singurele care puteau să-i acorde atenţie. De unde mi-a venit dintr-o dată această neîncredere faţă de cineva care este simbolul puritaţii?! Păi mi-a amintit de o persoană pe care s-ar părea ca o cunosc cel mai bine, o persoana care, din pură întâmplare, sunt chiar eu. Mereu când ma plictiseam căutam aceea atenţie după care tânjeste oricine... Aşa că apelam la acest mijloc. ;))
Deci uitaţi câtă ipocrizie este in lumea asta, o ipocrizie de care nimeni nu scapă. O ipocrizie de care mă declar vinovată. Previzibil, ah?!
Mă rog, recunosc că eu sunt cu adevarat împiedicată... de fapt neatentă... dar recunosc şi că... hmmm... iau exemplul micuţei zâmăbareţe. Pentru că suntem oameni. :)
Ok, asta se pare că este tot pentru azi... Scuzaţi greşelile de ortografie dar mi-e lene complet de orice... verificare în scopuri caritabile... Aşa că see you later ;)

Un comentariu:

  1. Si eu fac lafel cateodata...credk oricine a facut asa cel putin odata in viata sa :)
    Deci..ai incredere in "micuta zambareata"

    RăspundețiȘtergere