miercuri, 4 august 2010

Intrebare Intrebatoare?

1.In ce privinta esti cel mai putin inteles? In privinta jocurilor de cuvinte cu dublu sens, triplu sens si propriu sens. >:)
2.Care e persoana care iti e cea mai loiala? Hmm... Nume, prenume si dastea?! Nha... Pai  "anumiti prieteni". Si in categoria asta se includ mai multe persoane. Dar cu adevarat "loial" nu cred ca ar fii nimeni si nimic, pentru nimeni. Pentru ca loialitatea este un termen relativ si foarte fragil.

3.Cine ti-a facut cea mai puternica prima impresie? Nu stiu, probabil ca nimeni. Probabil ca nimic nu ma mai impresioneaza cine stie ce. De fapt, clar ca nimeni.

4.Ce cuvant te descrie cel mai bine? "Cuvant." [Filosofiti-o voi :> Eu stiu deja ce inseamna pentru mine... 8->] (Cuvantul contine totul, cuvantul se bazeaza pe viata, pe moarte, pe amintiri, pe absolut tot. Cuvantul este viata si da viata. Cuvantul iubeste si uraste. Cuvantul simte. Cuvintele sunt multe si inseamna tot, cuvintele au sensuri acsunse, sensuri prosprii. Cuvintele sunt in acelasi timp inselatoare dar si incredibil de sincere. Si in spatele fiecari cuvantul, fiecari minciuni, se ascund cele mai purea adevaruri.
5.Cand a fost viata ta scapata de sub control, in ce moment? Hmmm... probabil ca in ultimul timp cand am stat la bunica. Ma culcam pe la 3-4 dimineata ca sa citesc si ma trezeam pe la 11. Imi faceam ghiozdanul in ultimile minute si fugeam la scoala. Rar ma apucam si de teme. A fost haos total in timpul ala. =)) Pentru ca nimanui nu ii pasa. Nimeni nu ma intreba cum ma simt, ce mai fac. Eram... singura... 

6.Care e fiinta care te face cel mai mult sa zambesti? Hmm.. Eu. Pentru ca eu stiu cel mai bine cum sa ma fac sa zambesc... :-? Si, desigur, cativa prieteni. 8-> De fapt nu, nu-i adevarat. Multe persoane ma fac sa zambesc, multe lucruri. Dar in special persoanele la care tin.

7.Pentru ce ti-ar placea sa fii tinut minte dupa ce vei muri? Pentru personalitatea mea, pentru felul cum eram, bla bla bla. Pentru lucrurile adevarate. Pentru defecte si calitati.
8.In ce privinta ai fost cel mai naiv vreodata? In majoritatea privintelor. Sunt cel mai usor de pacalit om. :-<

9.Ce ti-e cel mai greu sa ierti? Nesimtirea sau minciuna NEMOTIVATA

10.Care e domeniul despre care sti cel mai mult? Nu cred ca exista asa ceva pentru mine. 

11.Care a fost cea mai dificila alegere pe care ai fost fortat sa o faci? Hmmm... stiu eu una... :-? Dar n-o spun. :p. Poate ca nici aia. Poate ca nici una. Mdeah.

12.Care a fost cea mai placuta aroma pe care ai mirosit-o vreodata? Aroma fericirii. Acea fericire dulce care te face sa vrei sa topai in fiecare secunda avietii, acea fericire euforica pe care o iubesti.

13.Care a fost cea mai grea alegere pe care ai facut-o pana acum? Nu stiu. Nu imi place sa fac alegeri. De fapt mi-ar placea daca nu ar fii toata lumea cu ochii pe mine, iar la cea mai mica greseala sa dezamagesc pe cineva... Nu imi place sa dezamagesc. Nimanui nu-i place.

14.Cand te-ai simtit cel mai singur in toata viata ta? Acu' ceva timp.

15.Care e persoana pe care ai urat-o cel mai mult?De ce? Nu am urat pe nimeni suficient de mult cat sa fie amintit.

16.Care a fost cea mai frumoasa zi din viata ta? Nu e doar o singura zi.

17.Care a fost cel mai frumos compliment care ti s-a facut vreodata? =)) Hmmm... toate complimentele care imi par cat de cat reale... ;))

18.Care este aspectul de care esti cel mai mandru cand vine vorba de viata ta? Hmmm... Viata in sine. Nu sunt pe deplin multumita - nimeni nu va fii vreodata... Dar daca este sa le punem sub un microscop, totul pare suficient de bun cat sa merite.

19.Care a fost cea mai placuta munca pe care ai facut-o vreodata? Munca alaturi de persoanele la care tin sau am tinut. Pentru ca totul devine mult mai frumos asa si munca se transforma in placere pura.
20.Care a fost cea mai proasta experienta cu o persoana? Hmmm... sfarsitul.

21.Cine e iubirea vietii tale? Nu stiu.

22.Care este persoana cu care ai vrea cel mai mult sa ai o aventura, dar n-ai avut? Nu ma intereseaza subiectul asta. Absolut deloc.

23.La ce esti cu adevarat cel mai bun? Nu stiu. Din nou, probabil ca la nimic.

24.Cum flirtezi cel mai bine? Hmm... nu prea flirtez... cred... :-? E prea fals pentru gusturile mele. :))

25.Care e cea mai mare minciuna pe care ai spus-o vreodata? Nu exista una suficient de mare cat sa conteze. 

26.Care e cea mai mare frustrare a ta? N-am.

27.Care a fost cel mai frumos peisaj, unul singur, pe care l-ai vazut vreodata? Hmmm... unul pe care l-am visat de curand. Era perfectiunea pura.
28.Cand ai simtit ca ai aratat cel mai bine? N-am idee.

29.Care este cel mai frumos cuvant din limba ta? N-am.

30.Care este cel mai bun loc in care sa te ascunzi de lume pentru tine? In patul meu, sub ploapuma si sub perne - ca sa nu aud si sa nu vad nimic, in propria mea lume imaginara. E dulce si frumos acolo. Avem dulciuri si suc. ;))

31.Cine sau ce te inspira sa fii cel mai creativ? Hmm... nu stiu. Sunt momente si momente. 

32.In ce privinta esti cu adevarat competitiv? Nu stiu. 

33.Ce greseala ai facut pana acum, ca om, sau ce unica greseala le-ai reprosa parintilor tai? Nu stiu. Nu am.... idee.

34.Cu cine vorbesti cel mai mult extrem de deschis? Cu cine?! Hmmm... cu nimeni nu vorbesc EXTREM de deschis. Tocmai d'asta cred aprintii emi ca sunt ascunsa :)). Mdeah. Deschis vorbesc cu mama, bunica, prietenii, bla bla bla. Niciodata "extrem".

35.Ce-ai vrea cel mai mult sa schimbi in viata ta? Nimic. Sau totul.

36.Ce este cel mai frumos in viata ta acum? Nimic. Sau totul. Sau nu. Sau da.


Intrebarile le-am furat de la Cris. :>

2 comentarii: