luni, 27 septembrie 2010

Cutiuta cu muuuuuzica.

Veritaaga - Copilul din mine

Ii multumesc foarte mult lui Malinutza mea pentru aceasta descoperire :)). E cea mai tare melodie si cu cat o ascult mai mult, cu atat ma identific cu versurile minunate :X Deci o iubesc si pe ea si melodia asta =)) Veche, ce-i drept, dar pentru mine e ca noua.

Adam Lambert - If I had you


De la un timp am creat o obsesie pentru baiatu' asta :X. Gey, ne-gey, tot are niste ochi 8-> Si canta al naibii de bine, are niste melodii superbe pe care le ascult incontinuu. Dap :x

Ingrid Michaelson - Everybody

Si da, stiu ca e deja invechita, reclama de la oranje, stiu ca am mai pus-o si la inceputul blogului, dar minune inca o iubesc si merita un loc in topuri.

Alexunder Base feat Lys - Drums

Mereu cand o aud... e ciudat... ca si cum... :-? Nu imi place sa o ascult dar e o melodie pe care o ador. 

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

Cum as putea eu sa uit de aceasta melodie perfecta?! E una dintre preferatele mele. Dap, are un mare loc in topurile mele.

B.o.B - Airplanes ft. Hayley Williams of Paramore

Si vocea solistei mele roscate favorite... Dap, e inca o melodie perfecta cu un videoclip perfect:X

Introducing Me - Nick Jonas

URASC trupa asta idioata! Dar imi place la nebunie ritmul acestei melodii. Dap, asta e tot ce-mi place si nu am de ales, decat sa ma fac de ras cu asta. Dar nu-mi pasa.

Life is Like a Boat by Rie Fu

Asa, melodia asta am auzit-o prima data cand ma uitam la Bleach. Iar azi mi-a trimis-o malinutza mea iubita. Dap, dap, iubesc melodia asta.

Keane - This Is The Last Time

Dap, inca o melodie pentru care i multumesc Malinutzei. Oricat de copiatoare as fii la faza asta, si oricat de mult s-ar putea sa ma injure, tot are cele mai geniale gusturi :X Dap, tineti minte! LATUSCA IS THE BEST!


Chestiile astea nu sunt puse intr-o anumita ordine, e asa cum mi-au trecut prin cap.
Grr... o sa editez mai tarziu :-? Pentru ca vad ca nu prea merge marimea lor dar mi-e lene acum. Bye bye!
Edit: Vezi, vezi, m-am tinut de cuvant si am editat. Ca un copil cuminte cu suuuunt :X

4 comentarii:

  1. Like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like like!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua!
    ONmusique.info este un proiect nou cu scop informativ. Ne-am propus să venim cu cele mai noi ştiri din muzică, recenzii de albume, concerte şi, de ce nu, filme, interviuri cu artişti români şi străini. Sustine proiectul ONmusique.info si alatura-te echipei noastre! ONmusique cauta sa-si largeasca echipa formată din oameni cu experienţă, ambiţioşi, talentaţi şi dornici de muncă; asadar, daca doresti sa te alaturi, trimite un e-mail la onmusique@yahoo.com. ONmusique...Pentru ca muzica apartine tuturor!Daca doresti sa sustii proiectul poti afisa bannerul pe blogul tau care se afla pe onmusique.info Felicitari pentru blog!Multumesc pentru timpul acordat!Cu stima Dan!

    RăspundețiȘtergere
  3. Te asteptam sa intri si tu in concursul nostru unde poti castiga premii in bani! VA MULTUMIM SI VA ASTEPTAM

    RăspundețiȘtergere
  4. N-am de ce sa te înjur...Îmi place că îţi place ce-mi place şi mie. Aa şi app, ai nişte gusturi geniale şi merci că mi-ai căutat câteva melodii de pe aici!

    RăspundețiȘtergere