duminică, 5 septembrie 2010

Focul ala care arde!


A dracu viata! Da, da ai citit cum trebuie! Vrei sa-ti silabisesc?! Sper ca nu! Aha, sunt nervoasa, te-ai prins! Oh da, si eu cand ma enervez fac ca toti dracii :)). De fapt mama crede in momentul de fata ca ma distrez deci nu imi pot imagina cum fac. Dar stiu ca sunt teribil de agitata si cam tremur sau ceva de genu'. Da, sunt impulsiva. As avea nevoie de ceva.... care sa ma calmeze... Pentru ca... E ciudat....
Ok, si ironia e ca sunt o dobitoaca. De fapt nu e ironie. E un adevar al dracu de adevarat. Soarele meu apune. Nu vreau asta. Nu vreau asta. Vreau sa mor. Nu, nici asta. Vreau sa ma evapor intr-un nor de fum si sa dispar.

Cateva minute mai tarziu...
Vorbesti serios?! Nu, stai, faci misto de mine, nu?! Gata, m-am enerevat. Mai devreme ma calmasem ca m-am umplut de floricele :)) da-lea comestibile. Iar acum m-am enervat iar ca m-ai enervat. oare cu cine oi semana la personalitatea asta a mea vulcanica? Nu imi place. Mai devreme eram destul de happy, ba chiar am facut o gluma cu vazatoarea de la magazin, si am ras amandoua, iar apoi m-am enerevat dar nu ca acum. Atunci mai aveam putin si plangeam. Da, dar m-am calmat. Nu stiu cum. Dar cum dracu de nu pot acum ca fac asta?! Bine, chestia aia cu mancatu' la nervi merge. Dar...Grrr... intr-o zi o sa iti fac si eu cunostinta cu ego-ul tau. Sa vedem ce mai ai de comentat atunci. Sac! Uite ca acum ma simt mai bine. :)) Nu, de fapt ma simt cam la fel de prost, dar macar nu ami tremur. Parintii mei nu au fost deloc inspirati cand m-au facut pe mine. :)) 

Ok, deci pe cat pariem ca, oricat de nervoasa as fii acum, ceva ceva tot n-o sa ma opreasca maine sa vorbesc cu tine? Ok, gata stiu. De la tata am chestia cu nervii, si sensibilitatiile astea... starile astea care-mi vin mie cateodata si care pot ajunge cu mine sub acuzatie de omor calificat. Si de la mama am chestia asta care ma enerveaza mai rau decat faza cu puscaria. Da, chestia asta care nu ma lasa sa te ignor. Si totusi nu regret. Regret doar ca nu sunt eu o fire mai calma de fel. Daca as fii asa, doarele ar rasarii si nu ar apune. Ma rog, am mancat la floricele cat toata viata mea. Si e numai si numai vina taaa!

Grr... stii ca am visat ceva... uart azi noapte? Am visat ceva chiar urat. :| A fost un cosmar ca in filmele de groaza. Era vorba de mine... si un monstru... a fost infricosator. Si a durut. Deci ... cum azi a fost o zi de cosmar, inseamna ca e doar o simpla concidenta, nu?!

Grrr... inca ceva.... probabil ca voi sterge postul asta maine dimineata... cand voi fii mai rationala... Pana atunci... See you later.





Da, da e fictiune. Nu va luati de ea!


Edit: Uh, nu l-am sters. :>

Un comentariu: