miercuri, 6 octombrie 2010

Verdele isi pateaza propria existenta?!

Poate ca o sa sune ciudat dar ziua de azi s-ar putea sa fii fost cea mai urata zi din tot anul asta. Si mi-as dorii sa dau vine pe cineva, pe oricine, dar parca tot eu sunt singura vinovata. Si parca tot am chef sa ma declar nevinovada. Pentru ca stim cu totii ca sunt doar un simplu copil cretin care continua sa faca cretinizme.  Da, mereu am facut lucrurile pe dos. Si acum iar nu stiu ce sa fac. Poate ca in alte circumstante as fii fugit. Si probabil ca in momentul asta imi doresc sa fug cat mai departe posibil. Si totusi nu pot. Oricum ar fii, trebuie sa-i multumesc cuiva pentru faptul ca sunt asa de... hmmm.... De fapt yoooo cica nu ma exteriorizez si sunt introvertita.  Mda, eu cu cultura mea generala de 2 lei, am cautat pe google ce inseamna chestia asta. Si chiar daca persoana respectiva mi-a spus-o intr-un sens rau, trebuie sa recunosc ca aceste doua chestii m-au ajutat sa nu izbucnesc azi. Nu de nervi. De altceva. Da, imi amintesc cand a fost ultima data cand aproape tremuram. :)) Mda, mi-a fost un frig azi. E ciudat cum eu muream de frig si altii erau in tricou. Oricum ar fii GIVE BACK MY HEART THAT YOUR BODY REJECTED!

Siiii, soarele e un tradator, il urasc pentru ca ma uraste si il urasc pentru ca are de ce sa ma urasca, si-l urasc pentru ca nu ma crede, si-l urasc ca nu-si da seama de ceva mult prea banal, si-l urasc ca nu stie cat il iubesc.

Asta a fost tot un post banal.
Dar... te rog...                                                     Nu spune pa.

A, am uitat sa mai spun ca sunt si racita. Grrr... o sa... hmmm... naiba stie X(

Un comentariu:

  1. Velde! Meleu velde. Adol veldele! Ok..dar chiar îmi place să pătez sufletele în velde. Şi cum lacrimile pătează suflete..Îmi place să pătez suflete şi cu asta basta. Ce, alţii cum mi l-au pătat pe al meu?
    Well, acum cu siguranţă ştie ce şi cum e cu soarele ăla..Ciao!

    RăspundețiȘtergere