joi, 18 noiembrie 2010

Ce mai faci, raza de luna?

Helău! (Şi uite aşa am transformat noi hell(o)ul- în ceva... ce nu e hell(o))
Sunt eu, Ada, cea de toate zilele :))
Sunt aici, şi oricât de invizibilă iţi par, exist şi voi exista. Ştiu asta, ştiu că nu m-ai uitat, ştiu că încă îţi aminteşti de mine când cineva spune "cred" mai des, sau când vezi pe cineva cu telefon ca al meu. Sau când te gândeşti la mine, pur şi simplu. Şi oare, uneori când o vezi pe ea... Oare te gândeşti?! Oare la ce te gândeşti?! Vai, ce mi-aş dorii sa-ţi citesc gândurile!      Dar nu pot. Şi voi rămâne cu cea mai nouă amintire a ta. Una în care nici nu ţi se vede faţa. Nu e ironic?! Şi totuşi mă întreb de ce dintr-o dată mi-a zburat mintea la tine.  Ha, uite încă un lucru pe care nu-l voi înţelege.
One more thing... Azi a fost o zi idioata răăăăău. Am râs şi toate cele... But a lipsit sarea şi piperul. Poate că mâine vor apărea... Sper că da. 
Ah, mă doare capul, îmi explodează. Nu pot fii lucidă, nu pot să-mi dau seama de ce nu-s în toane bune, nu-mi pot da seama de ce am această stare de pură prostie. 
Tu miss, tu!!! Tu eşi tu care vei fi mereu tu, vinovat de toate şi victimă a tuturora, zâmbetul minciunii şi tot ce ţtine de frumuseţile şi paradoxii vieţii :)). Iar eu voi mereu eu cea care îţi voi spune că nu vezi ceea ce este în faţa ochiilor, îţi voi spune că esti orb. Şi tocmai pentru a-ţi deschide ochii şi pentru a vedea şi pentru mine, pentru a-mi arăta şi mie ce este ceea ce nu pot vedea şi de care am nevoie. Ha, nu mai înţeleg ce vreau să zic. Cred că încet încet îmi moare şi ultimul neuron de care mai dispuneam. Dar tu mă vei inţelege, nu?! 
Noapte bună, rază de lună!
Ha, dă Doamne să apară sarea şi piperul, trebuie sa-mi probez noua inspiraţiune: "rază de lună".

Ok, tac, ştiu că vrei să tac mai repede.
 Ne mai vedem. Sper.



PS: Precizez că prima parte e cu puţină ficţiune.

Un comentariu:

  1. Nu se simte in text ca te doare capul sau ca nu poti fi lucida, din contra, ai reusit sa le maschezi scriind coerent fraze ce se leaga intre ele prin "razele de luna".
    keep writing! :*

    RăspundețiȘtergere