luni, 15 noiembrie 2010

Nothing


Hello!

Ha, hello e de fapt un hell cu "o" la sfârşit. Ah, încă un motiv să mă reprofilez.
Well, neaţa. Desigur, nu e dimineaţă dar altă idee mai bună nu aveam.

Aşa că, în ultimile zile am realizat un lucru de o importanţă vitală: trebuie sa fac o schimbare. O schimbare de abordare, o schimbare de tactica, o schimbare de tot ce a ţinut până acum de mine. 
Ha, vezi să nu!
De fapt, ar fi recomandat sa fac aşa. 
Dar nu. Prea multă bătaie de cap. Vreau să mi se simplifice viaţa, nu invers.
Well, acest post este dedicat special sfârşitului de toamna, inceputului iernii, să vadă cât de idioată pot fi eu din cauza lor (Sau ei, lui, cum o fi).
Şi am aflat că lumea poate fi suparacioasă şi că eu sunt o persoană groaznică. Ah, e ciudat totuşi. Uite încă un motiv pentru care trebuie să fac acea schimbare. 
Azi la şcoală a fost ciuuudat. Nu, nu acel ciudat funny, ci acela ce mă scoate din sărite.
Acum am la teme pentru mâine de mi s-a acrit total. 
Văd eu cum fac..
Pentru că sunt confuză...
Si happy :x
Concluzia este că arată drăguţ cu diacritice.

Te salută din iad,
 aceea Ada pe care n-o suporţi 
dar care este dependentă de tine. 

3 comentarii:

  1. Neatza dependento`!!
    "Well, acest post este dedicat special sfârşitului de toamna, inceputului iernii, să vadă cât de idioată pot fi eu din cauza lor (Sau ei, lui, cum o fi)." - perfect!genial1original!
    ...fara cuvinte!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua!
    ONmusique.info este un proiect nou cu scop informativ. Ne-am propus să venim cu cele mai noi ştiri din muzică, recenzii de albume, concerte şi, de ce nu, filme, interviuri cu artişti români şi străini. Sustine proiectul ONmusique.info si alătură-te echipei noastre! ONmusique caută sa-si lărgească echipa formată din oameni cu experienţă, ambiţioşi, talentaţi şi dornici de muncă; asadar, daca doresti sa te alaturi, trimite un e-mail la onmusique@yahoo.com. ONmusique...Pentru ca muzica apartine tuturor Felicitari pentru blog!Multumesc pentru timpul acordat! Cu Stimă Dan!

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci se pare că don'şoara happy pe care o ştiam eu are gânduri demonice. Oh, dahh :X. Nu numai tu te reprofilezi dragă, să ştii, ai în faţă [sau mai bine zis citeşti, whatsoevăr :-"] un killăr veritabil care deja şi-a intrat în rol.
    Se pare că la şcoală n-o duci prea bine...şi eu am teme până'n gât şi eu stau pe mess şi râd. Viaţa!
    Şi să ştii că-mi pari confuză, ceea ce e grav : dacă tu eşti confuză, înseamnă că eu trebuie să fiu confuză împreună cu tinee...

    RăspundețiȘtergere