vineri, 17 decembrie 2010

Ningee!

Un singur cuvânt: „Whaaahaaa” și o față: :((
Ce-am făcut eu să merit fiecare bulgărele ce l-am primit azi?! Nu că mi-ar păsa mie de bulgări, nu e vina lor și nu e vina nici mâinilor care îi aruncă. E numai și numai vina iernii care e rece și mohorâtă. Și zăpada asta este atât de strălucitoare - un lucru drăguț, n-am ce zice- și ciudată. Încă ninge, logic că ninge, cum s-ar putea să nu ningă?! 
Și tocmai ca să fiu în spiritul sărbătorilor de iarnă am pus această temă, mă rog - poză, care cred că semnifică niște flori -poate de cireș. Dulce, nu?
Vaaai, brb, că am uitat de frumoasa noastră Maria căreia i-a fost ziua ieri -și Malina mi-a spus de asta- so, La mulți ani și multe neoane!
Back, vine Craciunul. Părerea mea?! Nu-mi place Crăciunul. De ce?! Păi pentru că e așaaaa de plictisitor... Adică stau închisă în casă și îmi poftesc musafirii -nepoftiți- să tot mă bată la cap cu tot felul de tâmpenii. De ce stai așa, de ce nu stai așa, de ce te porți așa, de ce zici așa, bla bla bla... -De altfel, totul culminând cu „Whaa, ce rea ești, odată vin și eu la tine și te porți așa cu mine, la câte am făcut eu pentru tine, nu mai vin niciodată la tine, bla bla bla”. Oh, chiar mi-aș dorii să nu mai vină la mine, dar am eu norocul ăsta?! Nope, nu-l am. Deloc amuzant și palpitant. Iar de revelion o să fie mai nasol. O să mă pună să mă culc devreme că deh, ei îi e somn. Iar prin devreme se înțelege 2 noaptea. DOUĂ! Ce găină se culcă la 2?! 
Mă rog, una peste alta: nu-mi place iarna, nu-mi place luna Decembrie și nu-mi plac sărbătorile. Singura parte bună este că e vacanță și primesc cadouri.
Azi a fost drăguță, excepții pot găsi o grămadă dar a fost frumos. Nu știu dacă a meritat sau nu. dusul la școală azi, dar sper că e bine. Mda, încă sunt paranoică, dar îmi revin eu.
Am început să mă uit la True Blood. Prea mult sânge și sex. Tocmai din această cauză îl urmăresc. :)) Sau mai bine zis, l-am urmărit până ieri, alartăieri. Nu mai am pic de chef de el acum. 
Mi-am făcut abonament la bibliotecă, dragă. Am fost cu Naco și mi-am luat o carte: Hotel Translivania. Arată ok coperta, ăsta este și motivul pentru care am ales-o. Bine, să nu uităm că e și despre vampiri vampirici și demonici. 
Șiiiii acum una peste alta, îmi doresc un Crăciun drăguț , îmi doresc ca bunica să fie invitată de revelion la clubul pensionarilor la ea, acolo și îmi mai doresc ăăăă... prea multe. 

So, la mulți ani cu întârziere la bruneta aia, și scuze!

Crăciun fericit și sărbători fericite la absolut toată lumea!

Și cam atât.

Nu-mi pasă de tine, doar de mine.
Love you, 
Ada.



Un comentariu:

  1. Daca vrei sa faci bani din ceea ce scrii, incearca Blogmoney si inscrie-te!
    http://aff.blogmoney.com?aid=2647&acid=223

    RăspundețiȘtergere