miercuri, 26 ianuarie 2011

Cuvinte

Chestii, cuvinte, atât de multe cuvinte. Mă pierd în multitudinea de litere aranjate dezordonat în cuvinte. Cuvinte puse în propoziții pe care nici tu nu le înțelegi și fraze kilometrice ce te lasă să rătăcești printr-un labirint plin cu... gol.
Lucruri pline cu gol. O prăpastie plină cu gol. Un gol plin cu lucruri goale.
Un vis. Am visat azi-noapte. Am visat vise, visând. Am visat trecutul, prezentul și viitorul. Am visat lucruri la care visez. Lucruri pe care le visez. Am visat imagini visate cu mult înainte, imaginile viselor ce îmi bântuie existența plină cu lucruri goale. Am visat singurătate. Am visat obsesie. Am visat.
Azi mi-e somn. Iar. Azi vreau. Vreau ca totul să fie un vis. Vreau ca totul să se transforme într-un vis. Vreau. Dar asta nu înseamnă și că voi avea. Pentru că nu este de ajuns doar să vrei. Dar... 

Sunt mândră de faptul că am ajuns la nivelul 46 la Supaplex. Sunt mândră de faptul că am terminat GTA-ul Vice City încă odată, în timp record. Sunt mândră de faptul că mă joc NFS Carbon și mă descurc bine.

Sunt supărată pentru că e frig. Sunt supărată pentru că e iarnă. Sunt supărată pentru că nu mai vine odata vara. Sunt supărată pentru că mă simt ca a cincea roată la căruță. 

Sunt fericită că vineri apare episod nou din Vampire Diaries. Sunt fericită pentru că mi-a împrumutat varămea cartea Trezirea și sunt tristă pentru că am terminat-o prea repede. Sunt fericită pentru că mama mi-a promis că diseară ne uităm împreună la NCIS Anchetă Militară. Sunt tristă pentru că sezoanele cinci și șase nu au subtitrare iar mama nu se uită în aceste circumstanțe. 

Vreau un Hamburgher care să-mi aducă aminte că cele mai mici gesturi sunt cele care te fac să zâmbești peste ani, când îți amintești.

N-am mai scris de mult pe blog, tocmai de aceea nu cred că se va supăra cineva pentru cuvintele puse la nimereală pe aici. 


Și două melodii preaaaa bune ca să nu le împart cu voi. ;))

Ți-aș spune. Dar contează prea mult pentru mine, deci nu pot.

3 comentarii:

  1. pai...
    imi plac chestiile tale...asa de mult incat m-ai molipsit :X
    uneori nu-ti inteleg "chestiile"dar sunt amuzante asa ca ce conteaza :))
    oricum imi place postu asta desi sunt confuza :))...aste e sunt grea de cap :D
    ~raluk~

    RăspundețiȘtergere
  2. Am recitit textul si am realizat ca ma incadrez perfect la categoria "Sunt suparata" ;))

    RăspundețiȘtergere