marți, 11 ianuarie 2011

Nenatural.

Mă simt ciudat. Azi a fost o zi cam ciudată. Sau proastă?! Nu cum era înainte când mă certam cu cineva dintr-o prostie... pentru că acum nu m-am certat cu nimeni. Doar cu mine.
Drame adolescentine fraiere! Sau, mai corect spus: persoanele care au aceste drame sunt fraiere?! Da, clar sunt. Și nu am de gând să mă simt vinovată că tocmai m-am caracterizat ca fiind așa. O să mă simt vinovată că par mereu atât de superficială.
[...]
Pentru că am fost învățată de cineva, că este mult mai ușor să vorbești cu acea persoană cu care te simți în largul tău, că este mult mai ușor să vorbești de orice chestie cu adevărat „nasoală”, când discuția are un aer relaxant și calm.
Ziua de azi a început atât de nenatural. de fapt, toată ziua a fost nenaturală.
Și mi-aș dorii să-ți spun tot, să știi tot. Dar cât timp eu nu știu nimic, cât de corect ar fi să te fac ca tu să știi totul?! Nu înțelegi?! Să știi că nici eu!

Și muzică:
^Și aici videoclipul care e așa de :X
Mai exact, Tatu e :X
Direcția 5 - O fată ca ea e pe primul loc în topul meu de săptămâna asta la favorite music.
Iar chestia aia cu Puya, versurile sunt drăguțe.
Bye, 
Ada.

Ps: Nu-i așa că sună ciudat cuvântul nenatural?! Sună atât de nenatural... 

Un comentariu:

  1. Aaaa eu zic ca totul tau nu trebuie stiut de nimeni in afara de tine si ma justific spunand ca niciodata nu stii cine e cu adevarat acea persoana careia i te destainui, deci, dupa mine, poti imprastia adevaruri general valabile despre tine fara a'ti dezvalui punctul X (sa'i zicem asa eului tau curat si pur,pe care numai "Gizas" il stie, asta daca exista si el )... asa relaxat si calm cu o fi mediul,nu te destainui pt ca nu stii cui o faci :)

    Like the way you wrote !!
    Pusilici !!

    RăspundețiȘtergere