miercuri, 2 februarie 2011

Fantezie bazata pe plictiseala.

Declarație de dragoste!

La baza precizării incontestabile a afirmației gândite relativ neobservabil de propria-mi persoană, stă singurul fapt care pune lumea în mișcare, care te face să arzi de pasiune și să iubești până după moarte. În caz că nu era prea evident acest termen foarte necunoscut și încă în stare de descoperire, cuvintele mele se referă în special la ură. 
Luând în calcul toate puținele rânduri de mai sus, vom preciza că tu ești obiectivul căruia îi fac această declarație de ură.
Având în vedere faptul că tu nu te vei lăsa mai prejos, vom considera că vom primi și noi, de asemenea, o declarație de război, eventual pătată cu ketchup - pe post de sânge.
Astfel va începe un scenariu intrigant cu mai multe variante de finalizare. 
  • În cazul în care ne aflăm într-un film american sunt destul de sigură că până la urmă, cele două personaje principale, preferabil de sex opus, își vor declara în cele din urmă dragostea necondiționată și irevocabilă și ar trăi fericiți până la adânci bătrâneți (sau de preferabil până când o tornadă îi aruncă în ceruri). 
  • Dacă, printr-un nenoroc bazat pe țara de origine, filmul ar fi fost unul românesc și de ce nu -să fie scris pe acolo pe undeva că e bazat pe fapte reale (că e sau nu adevărat, asta nu mai stă la latitudinea noastră) - ambele personaje ar fi ajuns să se omoare între ele cu atât de multă dramă și sânge, încât n-ar strica să scrie pe acolo un +16 sau +18. 
  • Dacă, toate aceste întâmplări din timpul „războiului” neprecizate mai sus, ar fi făcut parte din viața reală, în cele din urmă, dragele noastre personaje și-ar fi urmat drumul și războiul ar fi fost terminat. Și mai probabil ca unul dintre cei doi să fie îndrăgostit de celălalt, însă să aibă parte de o iubire neîmpărtășită și interzisă. 

Dar tot s-ar urî etern.
Luând în considerare faptul că nimeni nu pornește un război doar că nu are ce face, putem săpa adânc în misterele începuturilor și, desigur, să nu găsim nimic.
De asemenea putem preciza că nici una din cele de mai sus să nu fie posibile, însă acesta ar fi un fapt nedovedit pentru că lumea din ziua de azi e p-r-o-a-s-t-ă. 
Deci rămânem la incontestabila afirmație neprecizată mai sus dar incredibil de reală: Ura este mult mai puternică, mai eternă, mai pasională, mai mortală, mai oricum decât dragostea, iubirea sau orice alt sinonim. Deci concluzionăm cu faptul că e mult mai avantajos să urăști decât să iubești - din punctul de vedere al stabilității.

Luând în calcul incontestabila afirmație că m-am dilit, 
vă urez o minivacanță plină de lucruri lovely.

Un comentariu:

  1. Mi'a placut foooarte mult!!
    Ar trebui sa scrii in reviste sau in ziare !!
    Felicitari !! >:D< :*

    RăspundețiȘtergere