vineri, 25 martie 2011

Viata primaverii.

Bună :)
If I want to fly, I’ll find a way to fly. You do what you love, and fuck the rest.

Și poate nu contează să fi fericit până la adânci bătrâneți dacă ești fericit acum...

Așa, am devenit fan înrăit Pretty Little Liars și aștept cu nerăbdare al doilea sezon. Am început să urmăresc cu zâmbetul pe buze Grey's Anatomy și am văzut un episod nou din NCIS. Acum vreau să reînceapă The Vampire Diaries, Gossip Girl, Criminal Minds și toate celelalte.
Am revenit la obsesia mea veche pentru Paramore-Breathe și apoi am mai observat că am început să vorbesc schematic. Și ăsta este unele din lucrurile care mă calcă pe nervi.

Bun, deci a venit primăvara și păsărelele ciripesc, afară e cald și bine, și libertatea a început să danseze pe curcubee. Oricum ar fi continui să am un zâmbet tâmp pe față pentru că sunt fericită și mulțumită și, poate că nu ar fi corect, dar privește-mă cum nu-mi pasă de faptul că unora le pasă prea mult. Da, recunosc, sunt plină de mine, îngâmfată și mândră, lăudăroasă și narcisistă. Dar nu regret asta nici o secundă pentru că asta sunt eu și privește-te cum nu m-ai cunoscut niciodată și cum crezi că ai fost trădat de o impresie greșită. Pentru că eu nu caut să impresionez cu falsitate, jucând un rol prea complicat. Eu caut să fiu eu cea adevărată,  conștientă de defectele pe care le am, fără să încerc să mi le ascund sub o mască de victimă nedreptățită Toți suntem oameni și ador acest lucru, ca o scuză pentru propriile noastre acțiuni divine sau mai puțin divine. 
Și vom trăi toți fericiți cât ne e ziua de largă, căci viața e viață și moartea-i acolo, și îi vom râde în față căci viața e viața și moartea e nulă.
Tu, floare de colț, ești specială, și nu lăsa pe nimeni care să infirme acest fapt. Sfidează-i cu iubire și vei primii fericire.


Adevăr, minciună,
Și povești de noapte bună.

Bucăți de zâmbete spânzurate
Și amintiri neuitate.

Flori uscate
În cutii sub pat lăsate.

Vise neîmplinite
De ralitate zdrobite.

Iubire neaflată
Și falsitate nerusinată.

Atât de multe cuvinte
Spuse fara minte

Atât de multe șoapte
Pierdute prostește în noapte


Căci viața ne prostește și ne lasă s-o iubim pe față, fără să se teamă.
Căci e primăvară.

2 comentarii:

© Strange Song 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis