duminică, 21 august 2011

Eu sunt





  E vară. A trecut ceva vreme de când nu am mai scris pe blog, mi-am pierdut din pasiunea aceea care mă îndemna să scriu încontinuu lucruri cu sau fără sens. 
  Nici nu știu ce să scriu. În mod normal, după o absență de genul acesta, tastatura ar fi făcut o grămadă de zgomot și cuvintele ar fi curs. Și chiar dacă nu avea cap sau coadă, mă făcea să mă simt bine. 

  Ok, ca să nu se creadă că nu am încercat, darling:
  Asta este cred că cea mai proastă vacanță de vară a mea. Dau în dramatisme, și, ca să fim sinceri, orice puștoaică de vârsta mea ar face asta, deci este iertabil. 
Și totuși de ce totul este așa de imperfect?! Ei bine, eu cred de ceva timp în chestia aia cu Yin și Yang. Bine, eu cred în tot, dacă-mi vi cu o explicație perfect rațională (cu toate că Dumnezeu îmi va ridica mereu un semn al întrebării, oricât de fanatic ai fi tu). Eu acum vin cu experiență, iubire. Pentru că, până acum puțintel timp, am avut parte de perfecțiune imperfectă, genul acela de lucru plin cu „agonie și extaz” care te face să te oprești în loc și să zâmbești ca prostu. 
  Acum, perfecțiunea mea a cam luat-o din loc, pentru că poate stă în legea firii, nu? Noroc, urmat de ghinion care te zdrobeste și apoi iară nițel noroc până te ridică înapoi în picioare ca s-o ia de la început, nu?

  Perfecțiune. Râsete perfecte, ore nedormite, sentimente, și frate, cate sentimente!

  Prietenie. Îți jur că dacă ar trebui să aleg dintre o iubire, oricât de... „ca în povești” și prietenie, aș alege, fără să clipesc, a doua variantă. Nu mă întreba de ce, pentru că ți-as răspunde dar nu cred că ar fi un răspuns corect. Pur și simplu!

  Da, e o joacă.
Cu drag, 
tot Adda, doar că cu doi de d , pentru că sună mai... mai $hmekker :) 





5 comentarii:

  1. mie-mi placea Ada ca e simplu si suna atat de bine dar daca tu vrei, te voi transforma si te voi numi Adda:D Anyway , pentru mine perfectiunea mereu a fost un ideal greu de atins pentru ca nu avea niciodata un drum perfect stabilit pe care sa il parcurg. Cat despre vara asta... nici pentru mine nu a fost prea stralucita, n-am simtit ca e vara!:-s

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce-mi place blogul tău. Cred că e prima dată când intru aici şi deja m-am îndrăgostit.
    Îmi place mult ideea scrisului colorat. :x
    Oricum, nu eşti singura care are parte numa' de imperfecţiune. :*

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Mademoiselle, uite pentru tine voi ramane/ma voi intoarce la Ada. Imi pare rau ca nu ai avut o vara superba, dar banuiesc ca mai e timp (8 zile daca nu ma insel ;)) )

    @Annitu, merci ca ai trecut pe aici si jur pe rosu ca blogul tau e prea tare :)) Am ajuns la pagina 5 cu cititul si nu cred ca am voi oprii prea curand :">

    RăspundețiȘtergere
  4. Inspiratia vine odata cu timpul, nu o forta, va veni foarte repede, e un moment pe care il simt foarte des si eu cat si altii !

    RăspundețiȘtergere
  5. @Difficult Angel. Mulţumesc frumos şi eu:*.

    RăspundețiȘtergere