duminică, 4 septembrie 2011

Vampii sunt peste tot, nu?

Ding Dong!
Am revenit cu un nou post în această zi de vară  toamnă insorită, cu o nouă categorie genială (și, cel mai probabil, genială doar pentru mine :D).

Top (de fapt e mai mult o listă) serialelor/filmelor cu vampiiiri (chiar dacă acum ideea mi se pare destul de fumată, deci next time revin cu un alt top al serialelor&filmelor).



Filme (1-2)

  • Ok, deci am auzit cu toții de celebrul Twilight. Carte genială pentru puștoaicele de 13-14 ani, un fel de basm al secolului 21, după părerea mea. Aici mai multe informații. povestea a fost bunicică.    Filmul?! Ăh, sunt singura căreia nu i-a plăcut nici Twilight, nici New Moon, nici Eclipse?! Am văzut muulte filme și seriale iar de data asta trebuie să recunosc că nu s-au descurcat deloc bine, nu s-au armonizat deloc cu povestea. Actorii au jucat bine, n-am ce zice. Poate s-or descurca mai bine la Breaking Dawn, dar mă cam îndoiesc.E doar părerea mea probabil, având în vedere câte fane și-a scos Robert Pattison. Una peste alta, să zicem că merge de văzut într-o zi plictisitoare de toamnă. 
  • OK, aici un top al filmelor cu vampiri. Adevărul e că nu am văzut eu prea multe filme cu vampiri. Cel care mi-a plăcut mie cel mai mult, totuși, a fost Cronicile Vampirilor: Interviu cu un vampir. Povestea lui Anne Rice a fost perfectă, ea scriind despre oameni și sufletul uman pus în postura nemuririi. Și filmul, mult mai bine regizat & stuff decât Amurg. Îl recomand.

Acum, aria mea favorită: Serialele. Cu vampiri. 



  • Ah, se putea să nu pun eu The Vampire Diaries pe primul loc?! Are dramă, acțiune, aventură, suspans, actori super potriviți și momente de poți să mori de râs sau de plâns. Povestea aici.  Cărțile (10 volume) diferă mult față de serial, povești diferite, ambele grozave. :) Deci, DA, ce-l mai recomand!
  • Moonlight. Mi-a plăcut, mult chiar. Aici detalii. Frumos serial, din cap până în picioare. Actori buni, poveste bună, suspans și tot felul de lucruri super. Deci, îl recomand.
  • True blood. (vampiri, sânge și sex) Recunosc, nu l-am văzut pe tot, doar aproximativ 8 episoade. Mi s-a părut un fel de parodie ciudată. Probabil că o să mă reapuc de el cândva curând, până atunci aici mai multe informații. Povestea mi-a plăcut. Credmerge să-l recomand, nu?! 
  • Blood ties, aici. Mi-a plăcut mult de tot, cred că a fost primul serial pe care l-am văzut vreodată. Și, ca de obicei, o poveste frumoasă, intrigă și un vampir sexy. Recomand!
  • Buffy the vampire slayer și Angel, nu mi-a plăcut nici unul dintre cele două. Nu au fost rele, dar nici grozave. Dar deh, am eu gusturi mai ciudate. Ok click aici și aici. Nu știu dacă să-l recoamnd sau nu, mie nu mi-au plăcut. deci voi alegeți
  • Vampire Knight, știu că este anime, dar este cu vampiri. A fost chiar ok, aici detalii. Mi-a plăcut, îl recomand.






Asta e tot, ați scăpat de mine pe tema vampirilor. Până și eu mă bucur:))





Heyo, have fun și nu uita : „You don't know about The Doctor 'cause you're stupid.”








6 comentarii:

  1. Ştiam eu că sunt vampiri, da' nu aşa mulţi. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. banuiesc ca ti-a luat muuult sa faci topul asta! Nu am vazut niciodata filme cu vampiri, ma crezi? Am inceput acum mult timp sa citesc Twilight insa am renuntat repede pentru ca nu e genul meu. Oricum, pasiunea ta e vizibila si adorabila;;)!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Adelici, sunt muult mai multi, doar la astia m-am uitat eu ;))

    @ Masemoiselle, a fost o pasiune, acum nu mai e asa de mult. Te cred, oricum te felicit ca n-ai citit Twilight :))

    RăspundețiȘtergere
  5. o feliciti ca nu a citit Twilight?:)))hai mah Ada,pe cine crezi ca pacalesti?!ai toate cartile acasa si inainte iti place mult de Robert Pattinson...asta pana sa te apara alt vampir sexy si rau,cum iti place tie(ma refer la Damon Salvatore)..:P

    RăspundețiȘtergere
  6. Hoooo, Andreeeeo =))
    Niciodata nu mi-a palcut Robert Pattison, mie mi-a placut Taylor Lautner :)) ~Imi placea edward [cu d mic!], pana cand am vazut ce actor drogat il joaca x_x ~
    Si cartile le am ca le-am primit cadou :p Plus ca am zis ca eram fana dar nu mai sunt :p
    Plus ca da, o felicit, inseamna ca are un coeficient de inteligenta mai mare decat al meu ^.^

    RăspundețiȘtergere