sâmbătă, 29 octombrie 2011

Kill or be killed - scuza perfecta.

Te ascunzi de mine, de ei și de noi. Te ascunzi de tot și de toate. 
Explică-mi, tu, iubire, de ce „etern” rimeaza atât de bine cu „infern”? Ah, eu îmi am propria teorie, dar știai asta deja, nu? Știai, știai așa de bine că sunt plină de teorii care poate doar pentru mine par logice.
Și, un lucru pe care nu-l știai și chiar nu m-ar deranja să-ți dau cu sfântul penar în cap, așa ca să mă recunoști, să-ți reamintești de mine: Nu e doar ceea ce pare. Nu sunt doar ceea ce pare. 

Nici nu mai știu când au început toate să meargă cu susul în jos. Nici nu mai știu de când a încetat să-mi mai pese. Și adevărul este că nu contează.

Oh, dragă tu, crezi vreo secundă în iubire? Sau chiar și în sfânta și veșnic „fecioara” prietenie?
Euuuuu, nu mai știu în ce să cred. Și, mai mult ca sigur, nu mai cred în cineva. Deci, mi-ar plăcea să cred în ceva. Prietenie, iubire, divinitate, univers, echilibru, soartă, speranță, bunătate, răutate, reîncarnare și ce pisici mai există prin univers... Există măcar ceva din toate acestea? 
Într-un singur lucru cred cu adevărat. În familie. Și nu-mi prea pot imagina cum poate exista ceva mai presus decât asta.

Vă/te/mă las. Seară (zi/dimineață/noapte) plăcută în continuare.
Kill or be killed, Adda.

Stai, de fapt, câteva recomandări: Boys before flowers (serial corean genial -dar mai e și anime-ul, și varianta japoneză, chineză și taiwandeza cu aceeași poveste la bază.), The Secret Circle (vrăjitoare&stuff) ăăă și dacă îmi mai amintesc ceva... ;;)
Ăăăă, încă ceva. Ajung cam rar p'aci din cauza lipsei de timp :">, deeeci scuze :D.

9 comentarii:

 1. Exista. Sa nu te lasi niciodata de scris :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Ce postari frumoase ai, tot ce pot sa-ti spun acum pe moment inscrieti blogul in cat mai multe directoare web, acest blog chiar merita sa fie cat mai vizionat:) Cand esti dezamagit e normal sa nu mai crezi in absolut nimic, spui ca totul e minciuna si te invarti intr-un cerc de oameni falsi...poate pe undeva e si adevarat dar...

  RăspundețiȘtergere
 3. Pff, chiar că sunt de'acord şi cu adelici, şi cu goda.

  RăspundețiȘtergere
 4. Multam mult oamenii :"> Chiar multam.

  RăspundețiȘtergere

© Strange Song 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis