marți, 26 iulie 2011

Ha!

    E al naibii de catastrofal şi ciudat când nu-ţi mai găseşti locul în propria poveste (Sau ar trebuii să-i spun tragedie?! *dacă tot ne-am îmbătat azi cu citatul lui F. Scott Fitzgerald*). 
    Am cam obosit să fac mai complimente de genul ce bine arăţi, am obosit să fac lumea să se simtă bine, am obosit în încercarea mea de a şterge lacrimile altora. Şi sună aiurea şi stupid modul în care mă plâng pentru unele lucruri, dar sunt zile şi zile. Astăzi e una dintre acele zile în care am obosit să-mi mai pese de acei oameni nepăsători. Aici şi acum, mult mai puţin periculos şi dramatic, erupe vulcanul care a înghiţit până acum atâtea falsităţi.
    Gata, mi-a ajuns! Îmi iau bagajul, gata pregătit de tine şi plec!

*Arata-mi un erou si iti voi scrie o tragedie. ( F. Scott Fitzgerald)*


vineri, 15 iulie 2011

Tot eu.


Oamenii sunt superficiali!!!



Ps: Alte seriale urmărite: Couger Town (sper că am scris corect), Angel, Lost Girl, Castle, Teen Wolf :) Le recomand cu cea mai imensă căldură pe toate, înafară de Angel.  M-am plictisit rapid la el.
Ps2:  Skillet :X Iubesc coloana sonoră.


miercuri, 6 iulie 2011

May I have this dance?

Acea persoană ar trebui să vrea să danseze cu tine, indiferent de melodie sau de dans. Ar trebui să danseze cu tine doar pentru că e vorba de tine.

luni, 4 iulie 2011

Let go of me. ~Why?~

Bună ție, vară îmbătată cu fițoși!
Vreau. Vreau să știi că vreau dar nu vreau să știi ce vreau.

  Dragă tu,
  Azi, mâine, poimâine, dimineața, la prânz, seara, noaptea, după-amiaza, săptămâna viitoare și în fiecare secundă din eternitatea ce ni se așterne în față. Căci, ți-am mai spus, noi doi, doua astre al naibii de umane, suntem și vom fi mereu mai presus decât orice, mai presus decât timpul în persoană.
  Păcat că nu știi.
  O poți considera o declarație de pace sau de război, depinde cum consideri tu acest dans nebun și platonic. Totuși, pentru mine e cât se poate de real. Privește-mă! Privește-mă în ochi și zâmbește-mi. Nu e nimeni și nimic mai presus decât noi doi la un loc. 


Încă vreau. Și partea tâmpită e că nici eu nu știu exact ce vreau.