duminică, 11 martie 2012

Leapșă și încă 16 rânduri.

Ca să fiu sinceră, nu ştiu să comunic. Deloc. Nici blogul meu nu ştie să comunice decât cu mine. Bănuiesc că aşa l-am crescut eu. Dar, serios, nu știu să comunic de nici o culoare. Din cauza asta durează un car de ani până să-mi fac prieteni. Totuși, atunci când mi fac... e jale. Căci atașamentul meu e prea mare. Căci îmi fac prieteni pe viață și capătă un rol prea important în universul meu. 
Nu știu să comunic. Bănuiesc că din această cauză mereu când mă întreabă cineva ce mai fac după ce mi s-a povestit di'ta mai minunăția, spun „mai nimic” sau ceva asemănător.
Nu știu să comunic. D'asta am un blog.

Leapșă de la Pinguu, preluată prea târziu dar mai bine decât niciodată. Trebuie să vorbesc despre prime dăți, mai mult sau mai puțin fericite. Sincer, nu am prime dăți. Am continuări. Și cred că nimeni nu e interesat de prima dată-n clasa I. Nici măcar eu.
Legat de primele rânduri din postare: Prima dată când mi-am pierdut un prieten. Că e prima, că e a 382457 mia oară, tot zdrobitor este. Doar că, atunci, acum prea mult timp, când eram prea mică, a fost cum a fost. Și atât. 
Primaaa dată când. Eram mică și m-am dus la un club de desen sau ceva asemănător. Eram la grădiniță. Știu că profesoara m-a pus să desenez ceva... „o lume subacvatică”. Am desenat căsuțe în forme ciudate și oameni și chestii galbene care bănuiesc că vroiau să semene cu algele. La sfârșit m-am prins că se referea la pești. Am căștigat nu știu ce concurs din cauza asta.
Pisici, n-am prime dăți de menționat, suficient de *cumva* cât să fie *altcumva*. Bănuiesc că o să mă rezum la două, chiar dacă sunt complet neinteresante. 

Acum mă evapor.

10 comentarii:

  1. Ohh, eu din contra. Stiu sa comunic, chiar destul de bine, si mi-am facut blog tocmai pentru ca stiu sa comunic ceea ce simt, ce fac.

    RăspundețiȘtergere
  2. Exista prieteni si asa zisii ,,prieteni" .Nu sta totul numai in comunicare .Poate nu ai prieteni pentru faptul ca in jurul tau nu exista oameni care pot fi considerati prieteni in toate spusele cuvantului . Prietenia adevarata azi este pe cale de disparitie . Nici eu nu am sute de prieteni , dar am un prieten (un foarte bun prieten) si suntem prieteni de peste 10 ani de zile .

    RăspundețiȘtergere
  3. Alexa, suna destul de interesant;)) Cand eram mica si eu eram cea mai comunicativa fiiunta de pe pamant. :)

    vioreld, nu zic ca nu am prieteni, zic ca am putini si buni, asa cum orice persoana banuiesc ca ar trebuii sa aiba. Doar ca... mi-e greu sa-mi fac (acum, se pare) semi-prieteni, sau ceva de genul acesta. Nu prea stiu exact cum sa-i spun. ;)) Nu stiu sa-mi fac prieteni sau sa vorbesc cu oamenii acre nu-mi sunt prieteni buni. Prietenia adevarata e pe cale de disparitie, dar cred ca a fost asa dintotdeauna. Prietenie placuta in continuare, 10 ani suna bine de tot! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. mdeah :P ...bne spus ca de fiecare data :* ...si da ...poate mam regasit in cuvintele astea ...partea cu ditamai "minunatia" si cand te intreaba cf ..."mai nimik" :P :-?

    RăspundețiȘtergere
  5. :( ceva nu ii bine cu tine:(
    well, cand erai micuta aveai imaginatie vad, si daca nu te-a parasit inca ii bine!:D

    RăspundețiȘtergere
  6. Elena, ma bucur caaa "te-ai regasit" :)) Banuiesc ca ma cunosti destul de bine. :D

    pinguuina, nici nu ma astept ca ceva sa fie vreodata bine cu mine :)) Caaaand eram mica eram mai iesita din tipar, acum nu stiu daca mai e asa, dar traiesc cu speranta. ;))

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, la partea cu comunicarea te înţeleg foarte bine. Eu nu ştiu să comunic decât în scris, doar prin postări...X_X

    RăspundețiȘtergere
  8. Totusi ma simt bine ca nu sunt chiar singura. Merciii ;))

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu...sa comunic? Da poti sa spui si asa daca lasi la o parte faptul ca sunt tipi si tipe carora nu le-am adresat niciodata mai mult de o intrebare pentru simplu fapt ca pur si simplu nu ma intereseaza sa comunic cu canumite persoane.Oricum,cei care ma cunosc (desi mi-as fi dorit ca unii sa nu o faca asa de bine) stiu ca nu-mi mai tace gura chiar de ai bate-o in cuie. Iar tuuu si-inca cateva exceptii-mie imposibil sa nu comunic cu voi. :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Tuuu te arunci dintr-o extrema in alta. Ori vorbesti si vorbesti si vorbesti si un invinit de "vorbesti", ooori esti miss "ti-ai inghitit limba". Cum sa nu comunici tu cu mine, ah?:)) In concluzie - si eu "sufar" de chestiute de genu. :p

    RăspundețiȘtergere