vineri, 11 mai 2012

Ținutul meeeeeu fericit!

Din categoria: „Ce pisici mai face Ada când nu prea e prezentă prin ținutul fericit”...
Ada face bine. Ada scrie de ea la persoana a doua. Ada e pur și simplu retardată.
Ooook și ce mai face ținutul meu fericit? Face bine. Ce curpinde? Uite lista: Un soare, sau chiar mai mulți. Avem și muuulte luni. Câțiva nori. Mai și plouă. Și ninge dees. Faza tare e că nu ninge cu ... fulgi de nea. Ninge cuuu ce-mi vrea dispoziția. Ninge cu bucățele răcoroase de ciocolată sau de înghețată, ninge cuuuu Skittles, cu vrigulă curcubee, cu sulițe sau cuuuu raze de soare, ș.a. .  Care sunt locuitorii ținutului fericit? Omuleții verzi. Eu și locuitorii universului meu - eu sunt centrul universului meu, în caz că nu era evident și a uitat careva de asta-, de asemenea câțiva din universurile și realitățile învecinate, mai avem și unicorni care scot curcubee pe fund, ponei roz, seriale și sexoșenii din seriale, muuzicuță de țopăie boxele prin casă, mâncare nesănătoasă, muulte chestii dulci -comestibile-, steluțe, ooo mulțime de diminutive și o lene profundă de a face orice. Ok, cred că e evident că lista aceasta poate continua o grămadă. -Gen ca o listă drăguță pe care o făcusem într-o zi la școală cu o grămadă de chestiiii (da, da, încă mai am foaia aia de care-mi amintesc doar eu). -  La naiba! Scuze, dar nu mă pot abține. Avem și vise cu ochii deschiși, super-eroi imaginari sau reali (Heeeeei!!!!!), câini pe care eu nu vreau să-i eutanasiez chiar dacă mă mănâncă de vie (așa că sunt eu tare șiiii Fac opinie separată), balene, ursuleți panda, maimuuuțe, greșeli gramaticale, sofisme și paralogisme, bancuri stupide („Ești doctor?” „Nu” --- =)) =)) :))=))) (...) :)) =)) ;))  Haaaaai e amuzant! Râzi!), bănuți, weekenduri, oameni care mă înțeleg mereu greșit și orice aș face nu pot să le schimb tâmpita de părere despre mine care da, e greșită!... Și da, acum voi tace din gură căăăci tocmai o dau în nebuneală.
Așam. Să recitim ce mi-a ieșit.
Pisici! Sună ca o broșură turistică.
Vai! Nu! Sună ca o aplicație scrisă la nebuni!
De fapt, stai... Nu e așa mare lucru.
Ei bine, ar trebuii săăăă faceți ce face omulețul din poză și să recunoașteți că ținutul meu fericit eee foarte tare!
De asemenea mai are și probleme de Soft, dar nu de genul care nu pot fi reparate.
Asta că n-am mai trecut de două săptămâni pe aci și-mi era dor să super-fac chestia asta super care implică, în primul rând, scoaterea din săriți a omuleților.
Acum plec, serios, doar două secunde să copiez un link... Asta că tot am ascultat această melodie de două zile încontinuu.
Gata. Pa!

2 comentarii:

  1. Ma bucur ca universul tau este cuprins de ceea ce-ti doresti tu sa cuprinda si ca este un univers fericit !

    RăspundețiȘtergere
  2. vioreld, orice s-ar intampla in universul real, universul meu imaginar va cuprinde mereu tot ce-mi doresc. merci :)

    RăspundețiȘtergere