miercuri, 8 august 2012

Norișoooor


Salut! Sunt aceeași pseudo-insensibilă dintotdeauna. Ce avem pentru astăzi? Ei bine, chiar nimic nou. Parcă cheful meu de a vorbii despre seriale, despre mine sau deeeespre orice scriu eu pe aici, în general, a scăzut mai mult decât era de așteptat.
Dar vom încerca...


În acest moment sunt furioasă. Sau indignată. 
Ascult o melodie pe repeat și mă gândesc când pisici m-am întors iar la vârsta de treisprezece anișori. La vârsta în care ... ei bine, eram puțin penibilă. Sau puțin mai mult.
Și, ca de multe ori, este vorba despre o multitudine de conflicte interioare. Și exterioare, dar nu știu cum se face că, de multe ori, alea pur și simplu nu mai contează. 
Iar locușorul ăsta a încetat de mult să mai fie... sacul meu de box. În momente geniale sau mai puțin geniale. Și nu putem remedia asta. 


Al naibii trecut. Nu-l putem schimba. Și asta este teribil de frustrant. 
Prezentul? Ei bine, tare mi-e că n-o să fie prea diferit față de trecut. Și tare mi-e că nici p'ăsta nu-l pot schimba.
Viitorul? Poate într-o zi voi schimba viitorul prezent și așa se va schimba și viitorul viitor și, în cele din urmă, viitorul trecut. Dar până atunci... mai e.


Și, dintr-o dată, starea mea de spirit a trecut de la aia, la cea de vinovată. Mă simt vinovată. Acum, mă simt trădată de propria-mi ființă. Și vinovată că m-am trădat. 
Dap, bun venit în ținutul meu fericit, care e departe de a fi fericit sau cel puțin logic.

2 comentarii:

  1. Nu trebuie sa ne uitam in trecut pentru ca am fost deja acolo si nici nu trebuie sa traim ancorati in el. Singurul moment pe care suntem stapani este prezentul , iar in baza deciziilor noastre de acum si a actiunilor noastre se formeaza viitorul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cand nu suntem stapani nici pe prezent? Ce ramane de facut?

      Ștergere