sâmbătă, 29 septembrie 2012

Omuleți drăguți

Din categoria „Chestii evidente despre omuleți”, astăzi voi scrie despre un secret știut de toată lumea, o convenție logică a unei societăți în formare, despre care nu se prea vorbește și care e „practicată” de majoritatea.
So, începem. 
Oamenii sunt drăguți, amabili, te mint frumos, cu zâmbete și chestiuțe. Oh, te rog, nu te gândii că ai fi tu o persoană atât de formidabilă sau că sunt ei uși de biserică. Sunt doar... lași. Le e frică să-ți spună verde-n față că ești urât și prost, în opinia lor. Pentru că și tu vei face la fel și pentru că ei adoră prea mult aparențele. Deci motivul pentru care oamenii sunt falși? Ăsta este. Sunt slabi. Dacă ar fi sinceri, ai fi și tu sincer și asta e mai mult decât pot suporta ei. Daaaaar, dacă ei te complimentează, te vei simții obligat să-i complimentezi și tu. Să le admiri deșteptăciunea care dă pe dinafară, spre exemplu. Deci d'asta sunt oamenii drăguți. D'asta ești tu drăguț. D'asta sunt eu drăguță. D'asta suntem mulți drăguți. Pentru că vrem ca și restul să fie drăguți cu noi.
Ok, asta nu înseamnă că respectivii oameni nu sunt drăguți de fel. Înseamnă doar că au încă o motivație pentru a fii drăguți. :D Adică chestia de mai sus are o grămadă de condiții. Știți și singuri care sunt.
Asta pentru că mi-era dor să scriu chestiuțe evidente despre omuleți obișnuiți.
Bye bye :)

7 comentarii:

  1. Sunt draguti cu tine cand esti fata in fata cu ei, dupa te barfeste pe la spate. Sunt oameni cu doua fete, sunt prieteni cu tine doar cand au de castigat dupa care te arunca la gunoi. Mai gasesti si cativa de incredere dar mai rar.
    ps: ti-am hranit pestisorii:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu toti...majoritatea

      Ștergere
    2. Nu toti sunt asa. Unii prefera sa tina pentru ei, altii pur si simplu sunt "adevarati". Merci. :)

      Ștergere
  2. In mare parte este adevarat , eu nu comentez niciodata aspectul fizic pentru ca , desi nu pare credibil , eu chiar consider toti oamenii frumosi , Dumnezeu ne-a facut dupa chipul si asemanarea lui deci toti suntem frumosi . Cat despre comportament , intotdeauna mi-am exprimat sincera parere persoanelor de care imi pasa , persoanele care din punctul meu de vedere au un comportament deplasat , in general le evit , nu le bag in seama si nu le dau sfaturi pentru ca stiu ca o sa o ia in nume de rau , o sa ma barfeasca pentru ca ei considera asta o razbunare , o sa caute scuze si asa mai departe . Cu genul asta de persoane eu nu imi bat capul si nu ma obosesc sa le zic cu ce gresesc pentru ca stiu ca o fac degeaba , pe deasupra , poate altor persoane le place acel comportament . Dar oricum , slava Domnului nu am cunoscut prea multe persoane de acest gen :)) ! O zi buna ! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat, toti oamenii sunt frumosi, dar nu toti sunt de aceeasi parere. Imi place cum gandesti, nu de alta dar asa procedez si eu. O zi buna si tie :*

      Ștergere
  3. Ada, sa stii ca exista unii oameni care sunt draguti si pentru a nu-i ranii pe altii , sa nu iti imaginezi ca toti oamenii sunt nepasatori. Exista si unii oameni care se gandesc si la ceilalti :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dap, sunt o gramada de tipuri de omuleti, stiu asta. Si o gramada de motive din spatele multor cuvinte. Am generalizat putin. :)

      Ștergere