joi, 27 septembrie 2012

Promovări. II

Tap-tap-tap-tap. Ehm, dacă tot am început cu promovările, vom continua. Asta până când îmi va revenii o oarecare inspirație pentru postări cu mai mult din mine în ele.
Blogulețul pe care îl vom promova astăzi este al unicului Vioreld
Tip de 19 anișori căruia îi place să se implice în activități și să facă lumea să fie un loc mai bun. Îi place să scrie, nu o să se lase niciodată de activitatea lui preferată, este civilizat, credincios și bun, total diferit de alți omuleți.
Blogul lui eeeee plin de o multitudine de articole pe diferite teme, majoritatea bazate pe experiențe și opinii personale. Este „creerul” campaniei cu „promovează-ți blogul” și, repet, îi place să scrie. Inclusiv poezii. Ie un di'ta mai talentu! Și știți de ce? Pentru că-i place ce face și asta este foarte foarte tare! 
Blogul, blogul, blogul. Îmi place blogul Viziuni din viață, dar cui nu-i place? Oh, era să uit. Sunt oameni care care care... știți voi, invidioși, daaaar el trece peste și chestiuțe de genu'.
Îi urmăresc blogul de mult, îi citesc fiecare postare de mult, sunt prea leneșă ca să comentez peste tot dar asta e altă treabă. Scrie din suflet și cu sufletul, vrea să se afirme, să fie el cel adevărat și nu se va lăsa bătut vreodată. Nu-i așa că asta e minunat? Nu-i așa că nu poți să zici că întâlnești la fiecare colț de stradă un asemenea om? Da, păi, cuvintele sunt de prisos. Convingeți-vă și singuri. :)

2 comentarii: