luni, 1 octombrie 2012

Luni

Oh, nu-mi place lunea... Nimănui nu-i place lunea. Vorba lu dirigă'mea, lunea e o zi urâtă prin definiție.

Știți momentele alea în care, nici dacă ar venii apocalipsa, nu ai vrea să te ridici din pat? Să stea timpul în loc și tu să stai în colțișor tău fericit din camera ta fericită, fără să ieși și să te lupți cu oameni și situații. Ei bine, eu mă simt așa în fiecare dimineață și cu cât trec mai multe zile, cu atât vreau să... să nu mai treacă.
În altă ordine de idei, e 1 octombrie. Nouă lună, nouă săptămână, au început și studenții facultatea, vacanța de iarnă se apropie, incredibil de încet, dar tot o face.
Șiiiiii... mi-au reînceput și tot reîncep o mulțime din serialele mele favorite. Ce poate fi mai minunat de atât? Zi tu, ce? :D

9 comentarii:

  1. Si diriga mea zicea :,,Lunea nici iarba nu creste" :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Lunea e urata, ceea ce inseamna ca si duminica e urata pentru ca dupa duminica urmeaza luni.
    Tu macar nu intri dupa amiaza la liceu nu te mai plange:)). Nu mai am rabdare pana la vacanta de iarna. Si eu astept sa inceapa doar 2 seriale. Imi place melodia.
    si cam atat ai scris:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Lunea e urata, ceea ce inseamna ca si duminica e urata pentru ca dupa duminica urmeaza luni.Tu macar nu intri dupamiaza la liceu nu te mai plange. Nu mai am rabdare pana la vacanta de iarna. Si eu astept sa inceapa doar 2 seriale. Imi place melodia.
    si cam atat ai scris

    RăspundețiȘtergere
  4. Lunea e urata, ceea ce inseamna ca si duminica e urata pentru ca dupa duminica urmeaza luni.Tu macar intri dupa amiaza la liceu nu te mai plange. Nu mai am rabdare pana la vacanta de iarna. Si eu astept sa inceapa doar 2 seriale. Imi place melodia.
    si cam atat ai scris

    RăspundețiȘtergere
  5. Lunea e urata, ceea ce inseamna ca si duminica e urata pentru ca dupa duminica urmeaza luni.Tu macar intri dupa amiaza la liceu nu te mai plange:)). Nu mai am rabdare pana la vacanta de iarna. Si eu astept sa inceapa doar 2 seriale. Imi place melodia.
    si cam atat ai scris:))

    RăspundețiȘtergere