vineri, 2 noiembrie 2012

Azi și ieri și alaltăieri...

Timpul meu liber continuă să fie în scădere. Bine, e și vina mea, probabil că dacă nu aș fi fost așa o leneșă, aș fi apărut de mult pe aici. Șiiii activitatea mea pe celelalte bloguri continuă să lipsească, lucrul acesta se va schimba dar, cu siguranță, nu azi.
În rest, toate bune și frumoase. Obsesia mea pentru seriale continuă să fie hrănită, chiar dacă momentan e la regim, supraviețuiește ea cumva. M-am apucat de 666 Park Avenue care e... bun de omorât timpul. M-am mai uitat și la Beauty and the Beast șiii am continuat cu multitudinea de seriale de care mă apucasem deja. Oh, și am ajuns la zi și cu True Blood. Deci... multe multe multe seriale. Și filme... câteva filme, da, sigur. Oh, e parcă a trecut o eternitate de când nu am mai fost pe aici.
Jocuri jocuri jocuri jocuri. La Hero of Magic II de pe telefonul meu am ajuns la lvl 630, momentan. Șiiiii sunt mega-happilici.
Jocuri jocuri jocuri jocuri. Mie plac jocurile. Jocurile, serialele, filmele, cărțile, poveștile, desenele, muzicaaaa, dulciurile, etc.
În altă ordine de idei, îmi aștept timpul sau, cel puțin cheful. Idei de postări am câteva și sper că le voi pune curând în acțiune.
Cred că o să reapar mâine. Până atunci, ca să nu zic că postarea asta a fost pur și simplu degeaba, avem o muzicuță drăguță drăguță de tot :)

6 comentarii:

  1. ti-am mai trimis 2 mesaje dar nu le-ai primit am ramas fara credit nu mai sutne pe abonament."daca nu ar fi fost el nu ne-am fi despartit din cauza lui, ne-am fi despartit din alta cauza fara certuri fara inimi ranite, acum eu nu as fi inebunit nu as vrea sa bat pe nimeni daca nu ar fi fost el ar fi fost cea mai buna prietenie in adevaratu sens al cuvantului, dar ca sa fie sare pe rana tu l-ai ales pe el si te-ai indragostit de el. cum spuneam daca nu era el nimic din toate astea nu sar fi intamplat"
    si
    "nu mai suport intelegema si pe mine, punete in locu meu sa vezi cum e. cand o sa-l prind te rog sa nu te bagi chiar daca aia ma vor lesina in bataie, tu nu te baga o sa aiba cine sa cheme abulanta si daca eu il bat pala de il lesin si vine politia nu te baga nici atunci sa nu-ti faci probleme. vreau doar sa observi ca din cauza lu rizea se petrec toate astea, uitete si tu cum ne intelegeam pana sa apara el si cum ne intelegem acum. toate astea sunt din vina lui si nu indraznii sa ma contrazici ca stii bine ca asa e."

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne schimbăm cu toții în timp, nu cred că eși o leneșă ci că ți-ai prioritizat acțiunile iar prezența pe blog-uri nu era în top 10. Sunt superbe culorile folosite, îmi place mult felul în care ai ales să treeci de la una la alta <3 mă liniștesc :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi plac jocurile si filmele...doar ca nu am timp de ele.

    RăspundețiȘtergere
  4. yuhuuu sunt beat, intrii pe mess te rog?:D

    RăspundețiȘtergere