joi, 22 noiembrie 2012

nimic


E ciudat. Din mai mult puncte de vedere este ciudat. Este ciudat. 
Este ca și cum, dintr-o dată, am fost lansați în dimensiuni temporare diferite. Nu știu, suntem toți aici, dar într-un fel nu suntem. Într-un fel, unul o ia înainte, altul rămâne în urmă. Iar altul e mai înainte decât primul dar mai în urmă decât al doilea. E doar o senzație.
Nu pot să țin pasul. Am rămas în urmă. Am rămas în urmă dar am luat-o înainte. Cum se poate așa ceva? Cum s-ar putea așa ceva? Să fiu în spate și în același timp în față? 
Nu știu, nu pot. Sincer. Cum ar trebui să pot eu să fac față? Cum aș putea eu să mă confrunt cu așa ceva? Cum ar putea oricare dintre noi să fie aici, în locul ăsta pustiu, cum ar putea să se descurcă singur cu ceva atât de încurcat și de real? Nu știu, nu pot. Poate pare ușor. Cu siguranță nu-i.
Evaporarea mea într-un norișor de fum a devenit insuficientă. Nici măcar realizarea ei nu mă mai poate satisface. Dintr-o dată, prea pueril. Într-o altă ordine de idei, mă voi ascunde. Mă voi ascunde undeva, departe, într-un colțișor al minții mele. Mă voi ascunde de toți și de toate, mă voi ascunde de voi și de ei. Mă voi ascunde într-o cameră fără uși și fără ferestre, cu o masă și un scaun, poate chiar și o floare într-o vază. Și mi-ar plăcea și o foaie, mai multe foi, un infinit de foi, cu un stilou cu cerneală nelimitată. Să desenez, să mă reinventez, să reinventez întregul univers. Ce ar putea fi mai fermecător decât asta? În acest moment, imaginea ce mi s-a format în mintea-mi, este pur și simplu cea mai încântătoare. Să creezi, să-ți creezi ținutul fericit, să-ți creezi lumea, ca pe un joc. Să-ți creezi regulile propriului joc. Nu știu, poate e doar impresia mea. Dar câte lumi pot fi create din tine, o foaie și-un stilou? Un infinit. 
Multă logică pe mine, nu? Oricum, desenelu' de mai sus este din timpul orei de română.

12 comentarii:

  1. Frumos desen:D. Esti cea mai buna desenatoare din cate am vazut, o sa devi artista intr-o zi:D. Lasand asta la o parte tre sa te mobilizezi si sa devii optimista.In legatura cu reinventarea unui nou univers sunt dispus sa iti dau sugesti:P. Succes:P.

    RăspundețiȘtergere
  2. aDa...kawaii te iubesc... voiam doar sa stii asta, sunt hotarat stii in legatura cu ce... astept doar ziua cand se va intampla...imi pare rau, te iubesc aDa...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de tare este desenul.Il ador :x Te rog sa mai desenezi si sa mai pui pe blog <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos , atat desenul cat si postarea !

    RăspundețiȘtergere
  5. ti-am zis ca o sa va impacati imediat... ada... imi pare rau pentru tot, pentru toate zilele cand te suparam sau faceam ceva ce nu iti convine sau cand am devenit un obsedat...imi pare foarte rau, te rog iarta-ma si... iarta-ma... si iarta-ma si pentru tot ce voi vrea sa fac zilele astea si sper sa reusesc... pentru ca nu mai pot continua asa... te iubesc ada sa ti minte asta toata viata ta si sa nu fi suparata pe mine pt ce voi face...o sa fii mai fericita fara mine pe aici... imi lipsesti kawaii...tsi, adio!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu prea stiu ce sa zic ...dar este adevarata postarea ..si app place desenu :) !

    RăspundețiȘtergere
  7. Adelina sunt. :) Imi place. Iar desenul.. il stiu :D mai fa d'astea :)) Mi-a placut mult ideea cu crearea unei noi lumi. :x

    RăspundețiȘtergere