duminică, 16 decembrie 2012

Fără titlu

Ba nu.

Să spun totul despre tot. Să mă plâng de frig, de gheață, de vânătăile datorate multiplelor căzături. Să mă plâng de școală, de timp, de criza economică, de dispariția balenelor. Să mă plâng de ipocrizia acelor omuleți care se presupune că ar trebuii să-ți fie alături. Doame, iarna cred că e anotimpul ipocriziei. De la soarele cu dinți, la oamenii care, dacă le povestești povestea vieții tale, dacă spui vrute și nevrute, nu încearcă să te impiedice din a face o greșeala imensă, doar pun un emoticon trist și gata. Întreabă ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, se bagă în seamă în căutarea unei bârfe noi, fără să le pese, în esență, de toată aceea chestie. Nu, serios, nu se schimbă lumea cu două-trei click-uri pe două-trei emoticoane. Just sayin'.
Să mă plâng de un moment, de un drum sau chiar de două, să mă plâng că nu sunt înțeleasă sau căăă ce?
Tocmai m-am plâns, nu? Tocmai am consumat atâtea rânduri virtuale pentru a face niște deducții evidente. 
Nu îmi place iarna. E prea amorțită. Prea... prea, prea. E anotimpul așteptării. 
Într-o oarecare altă ordine de idei, e iarnă. E iarnă și e pe bune iarnă. Și poate ar trebuii să-mi placă, fiind anotimpul cadourilor și faaptul că eu mai sunt și născută în perioada asta. Dar, cumva, eu vreau vara. Sau primăvara. Vreau acel parfum. Acel univers.
Ținutul meu fericit... E fericit. Ținutul meu fericit este fericit, este foarte fericit, este așa cum trebuie să fie. Și nu e corect, știu asta, că pentru a-mi ține ținutul fericit în viață, am distrus alt ținut fericit. L-am umplut de monstruleți și i-am distrus unicornii. 
O să mă îngrop și eu curând în această amorțeală. Am o dorință imensă de a revedea Vampire Knight și Death Note. Și, nu știu, vreau să dorm, să hibernez, să mă evapor într-un norișor de fum și când să mă trezesc totul să fie bine și frumos, toată lumea să fie fericită și ordonată, așa cum ar trebuii să fie.

7 comentarii:

  1. tinutu tau fericit va ramane vesnic fericit si dupa ce eu nu o sa mai fiu sunt mie la suta sigur:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Fi fericita :P, vine vacanta si o sa uitam de scoala si Mos Craciun cu cadouase:D plus multe iesile si chestii:).

    RăspundețiȘtergere
  3. Aşa trăiesc şi eu în fiecare zi care nu e vacanţă, visând la vară!
    Şi dacă vrei ceva care să-ţi fie fundal prin viaţa asta insuportabilă, sau poate chiar s-o acopere, ascultă soundtrack-ul de la Vampire Knight. E perfect şi superb.

    RăspundețiȘtergere
  4. Spui cumva cat de fericit este tinutul tau..dar in realitate nu cred ca-i asa. Ca iti doresti sa gasesti o persoana care sa te asculte si sa te inteleaga , nu doar asa ca sa se afle in treaba . Ca ti-ai dori poate , sa mai fie cineva pe norisorul tau , sa priviti de acolo de sus oamenii ce se lovesc de probleme si de ei insisi..Cred ca toti ne dorim astfel de persoane. Si eu vreau sa revad D.N si Vampire knight , vreau sa fie totul bine .
    As vrea sa fie iarna , dar aici e primavara , nu a nins niciodata pana acum si afara e foarte cald , nici nu-ti trebuie geaca..mda.
    Oricum , in cazul in care vrei sa vorbesti candva cu cineva , sunt dispusa sa te ascult si sa te inteleg , de ce nu . Imi poti lasa e-mail aici : asscunsa@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comentariul tau... este asa de frumos. Adica, sincer, multumesc mult. Multumesc. Esti draguta, draguta, draguta. Iar eu am ramas fara cuvinte si incerc sa improvizez, doar ca nu am prea mult noroc. Oricum,. multumesc.


      Deeci, e-mailul ala e si id, nu?:D

      Ștergere