sâmbătă, 22 decembrie 2012

Zi de sâmbătă

Sunt singura care a ratat Apocalipsa? Puteam să jur că azi era 21 decembrie, dar uite, facebook-ul mă contrazice: nuuumai chestii cu „Vedeți? V-am spus eu că nu o să fie nici o Apocalipsă”. E ca și cum, chiar și acei oameni care spuneau că „Nu”, până și ei credeau puțin că „S-ar putea”. Oricum, am supraviețuit la o grămadă de sfârșituri. Cool, nu?
Oricum, nu știu despre ce să scriu. Parcă atunci când nu am pic de timp îmi vin toate ideile din lume, iar atunci când am tot timpul din lume nu am nici o idee.
Aș putea să scriu despre misterele lumii, să mă las purtată de val, să zbor printre pești și să înot printre porumbei. Aș putea să fac atâtea lucruri și totuși... nu le fac. Mă așez în loc să mă ridic, mă opresc în loc să continui, tac în loc să vorbesc... spun „Adio” în loc să spun „Bună”.
Bucățele argintii de amintiri, fluturând în univers un steag alb al unei lupte ce nu se va termina vreodată. Eterninăți de o clipă te urmăresc, nu te lasă să respiri, te ademenesc în capcanele lor otrăvitoare, încearcă să te pună la pământ. Să te drogheze cu ele, să îți violeze gândurile și sentimentele.
Mi s-a făcut al naibii de dor de Viața cu Louie așa că am de gând să mai mă delectez puțin cu unul dintre cele mai tari desene animate de când eram eu mică.
Altceva? Ieri m-am uitat la Black Swan care a fost un film grozav, grozav, grozav. Foarte reușit.
Mmm... voi căuta mereu o cale să fac totul să fie bine. Măcar voi încerca.
Cred că am obosit. Iar.
Am plecat....

13 comentarii:

  1. Si eu m-am reapucat de Viata cu Louie , chiar ieri:)) si se pare ca sfarsitul lumii a marcat sfarsitul scolii odata si pentru totdeauna sper:D.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu niciodata nu am crezut in sfarsitul lumii!

    RăspundețiȘtergere
  3. la multi ani ingerasule!!! scuze ca am intarziat 1 minut

    RăspundețiȘtergere
  4. treci pe fb si confirma-ma ca frate

    RăspundețiȘtergere
  5. hei am zis sa intri pe fb sa accepti aia:-w ACUM!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. hei dupa ce m-ai sters de la prieteni si ai intrat pe contru mei de fb sa ma bagi dinou ai uitat sa ma pui ca frate asa ca treci pe fb si punema ACUM!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. vorbesc serios, in momentu asta tu intri pe fb clar?

    RăspundețiȘtergere
  8. sa inteleg ca nici frati nu mai suntem?

    RăspundețiȘtergere
  9. serios? ai sters e-mailu si notificarile pe fb? ok... scuze de deranj

    RăspundețiȘtergere
  10. hei,mai stii ca noi doi trebuia sa fim cei mai buni prieteni toata viata? nu am facut pana acum nici o prostie ca am facut cuiva o promisiune dar maine scap de promisiunea aia... asta e ultima data cand o sa-ti mai scriu pe blog, ultima data cand iti mai spun ca te iubesc... nu uita, ai promis ca nicodata nu o sa ma uiti, si la 70 de ani sa iti aduci aminte de mine si ca a fost o perioada cand erai fericita cu mine... te iubesc ingerule, craciun fericit

    RăspundețiȘtergere