marți, 8 ianuarie 2013

Na na naaaaa

Mi s-a spus mereu că sunt imatură sau copilaroasă și multe lucruri asemanatoare.
Și uneori mă deranjează, alteori îmi place. Într-un fel, așa sunt eu: imatură, ca un copil mic, mic, mic. Mă plictisesc repede, ma răzgândesc repede, uit repede, iert repede, mă supăr repede, îmi trece repede. Iubesc repede. Dez-iubesc... niciodată. Acționez instinctiv când este vorba de chestii personale cu o implicare emoțională mare, spun și fac lucruri prostești crezând că fac bine. Apoi realizez că am dat iar cu bâta în baltă. Pentru că nu pot sta degeaba, înebunesc dacă fac asta. Și trebuie să fac ceva, așa că fac o prostie.. Altfel, sunt perfect logică și rațională. Încerc să fiu logica și rațională. Dar nu-mi iese mereu. Sunt hipersensibilă, incontrolabilă. 
Sunt așa de stupidă. De exemplu, dacă vreau mult de tot ceva dulce, și nu primesc, încep să plâng. Dar acum am niște ciocolată pe birou, deci universul e în siguranță.
Ar trebuii să mă apuc de teme cândva, curând. Dar nu chiar acum. Acum vreau să mă uit la Arrow.

Cu siguranţă eşti cea mai ego-centristă şi cea mai imatură fată pe care o cunosc.

4 comentarii:

  1. Este bine că încă mai sunt oameni copilăroşi ,altfel m-aş simţi singur:)). Imi place stilul tău de a fi raţională şi emoţională în acelaşi timp:).Succes în continuare cu blogul si cu serialul , am auzit că e foarte tare:P.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca ... semanam?! Si eu fac toate acele lucruri repede , iubesc , iert repede , si eu plang cand mama nu gateste ceva ce eu imi doresc neaparat sa mananc . Multe persoane imi zic ca-s copila , pentru ca sunt dar ele nu-mi cunosc si partea matura..probabil ca am din amandoua . Cred totusi ca sa fi copil e ceva frumos si esential , deci bucura-te ca esti asa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dap, este ceva frumos. Uneori nu, dar de multe ori da. Ma bucur ca semanam :)

      Ștergere