miercuri, 2 ianuarie 2013

Suspicioasă

Cumva, nu știu, totul s-a schimbat. S-a schimbat culoarea cerului, a soarelui. S-au schimbat zgomotele orașului. A amuțit și s-a decolorat. A dispărut totul undeva departe, într-un loc pe care nu vreau să-l găsesc.
Mi-e frică. Știu că și ție ți-e. Amândurora ne e frică. Tuturora. Și? După asta ce e? Ori îți înfrângi frica ori... ce? Te lași manipulat de ea, te lași condus de ea. Condus unde? Cu ce scop?
Sunt... o persoană suspicioasă. Nu am încredere în oameni și mă îndoiesc și de cele mai evidente chestiuțe. Poate pentru că am văzut prea multe filme sau poate pentru că știu ce ușor se spune o minciună. Și apoi încă o minciună, două, trei, șapte, până când nu mai e nimic adevărat în persoana ce-ți stă în fața ochiilor, fie că este o reflexie din oglindă, fie că este un X sau un Y. Eu nu prea mint, nu deliberat și decât dacă este cazul. Nu doar ca să mă aflu în treabă sau ca să impresionez și în nici un caz ca să rănesc. Poate ca să protejez. Deci nu am încredere în oameni pentru că nu am încredere nici în mine? Uneori fac tabele mentale cu minusuri și plusuri: să cred că X minte și totul e o minciună sau să cred că de fapt este întruchiparea sincerității absolute. Totuși, nimic la mijloc. Nu am încredere în oameni, oare asta îmi afectează acțiunile? Mă comport de parcă am încredere în timp ce capul meu face tot felul de scenarii și se gândește la tot felul de conspirații? Dacă este așa, asta ar înseamna altceva: că de fapt subconștientul meu nu crede asta și mă gândesc în mod conștient la asta. Oare asta înseamnă?
Oare contează?
Asta e prima postare a mea pe anul ăsta. An nou fericit.

9 comentarii:

  1. Hmm:-?. Interesant .Esti o persoana suspicioasa, demna de a fi spion rusesc:-?.Ai putea afla tot felul de comploturi si sa rezolvi crime si sa primesti multi banuti si sa faci tot felul de chestiute:D.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmm:-?. Interesant .Esti o persoana suspicioasa, demna de a fi spion rus:-?.Ai putea afla tot felul de comploturi si sa rezolvi crime si sa primesti multi banuti si sa faci tot felul de chestiute:D.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmm. Interesant:-?.Esti o persoana suspicioasa, demna de a fi spion rusesc:-?.Ai putea afla tot felul de comploturi si sa rezolvi crime si sa primesti multi banuti si sa faci tot felul de chestiute:D.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hmm:-?Interesant .Esti o persoana suspicioasa, demna de a fi spion rus:-?.Ai putea afla tot felul de comploturi si sa rezolvi crime si sa primesti multi banuti si sa faci tot felul de chestiute:D.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iti urez un an nou minunat, plin de impliniri si bucurii.
    Si eu sunt ca tine. Oamenii din jurul meu trebuie sa dea din coate pentru a-mi castiga increderea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Hm . Sa stii ca oarecum este bine sa fii asa , de exemplu , eu cred foarte usor in oameni si mereu am considerat ca oamenii rai nu sunt rai , ci doar par asa sau nu stiu , m-am mintit mereu singura , si am fost dezamagita , des..Deci in concluzie , mai bine nu crezi in oameni astfel incat dezamagirea e mai mica dupa aceea , asa cred . Nici eu nu obisnuiesc sa mint , una ca nu ma pricep , doi pentru ca minciunile se alfa si chiar dor . Oricum , stii , cred ca toti ne facem scenarii dar poate ca in realitate lucrurile sunt mult mai bune..Si e adevarat ca iti trebuie ani sa cunosti pe cineva , poate mai mult..
    Si da , si mie mi-e frica . Frumoasa postare , te imbratisez ! >;d<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci. >:D<
      Si eu sunt de parere ca oamenii rai doar par rai si in realitate lucrurile stau diferit. Doar sunt usor paranoica cateodata. :D

      Ștergere