vineri, 31 mai 2013

Evident

  După prea multă dulcegăraie (cred că o să fac diabet), afară plouă.
  O chestie așa, poetică. Clișeică. Ca un trandafir. Un maimuțoi de pluș. Un sărut. O mie de cuvinte. Banale dar cu însemnătate mare. Cam așa e treaba. Poate mă înșel. Un lucru îl știu clar despre mine: sunt o insensibilă hipersensibilă. Adevărul crud? Cel mai mult îmi pasă de mine. Cât timp eu sunt fericită. Cât timp eu mănânc ciocolată. Singurul motiv pentru care aș vrea să te servesc din ciocolata mea e acela că poate va venii o vreme când eu nu o să o mai am, dar când nu voi refuza o alta. Sau că m-am săturat. Și mai e și excepția aia de a-mi împărții plăcerile diabetice. Totuși doar eu. Centrul universului meu. Nu s-a schimbat nici o secundă asta. Așa am fost mereu. Doar eu. Cât timp eu sunt bine, totul e bine. Și apoi mă mai și aștept ca ție, vouă, cuiva să-i pese de mine.
  Nu știu de ce se spune că cei mai frumoși ani din viață sunt cei pe care-i petreci pe perioada liceului. Adică eu, una, aștept cu nerăbdare să se termine. Poate, nu știu, într-o zi îmi va fi dor sau ceva, dar acum nu, acum mă gândesc cu groază. E ciudat să te gândești cât de repede poate trece timpul și totuși cât de încet. Când aștepți ceva cu nerăbdare sau când... când vrei mai mult ceva ce ai. Sau nu vrei ceva ce n-ai.
Sunt centrul universului meu. Al meu. Asta nu înseamnă că nu mai sunt omuleți prin universul meu, sateliți, planete dătătoare de viață sau ceva asemănător. 

4 comentarii:

  1. Anii de liceu sunt cei mai frumosi si iti faci prietenii pe viata aici:). De asemenea cred ca tu esti o persoana foarte buna care e darnica si altruista nu egoista cum ai facut descrierea:). Succes in continuare de la anonimul tau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii ca nu are nici un rost sa spui ca esti anonim? Dar bine, cum zici tu. Merci!

      Ștergere
  2. Nu ştiu unde ai stat până acum - sau unde am stat eu -, dar sunt tare bucuroasă că te-am găsit! ^^ Scrii, dragă Ada, minunat! :)
    Mie mi se pare drăguţ liceul. Te schimbă enorm, în toate sensurile posibile şi asta cred că o pot spune eu cel mai bine, care sunt la un pas sa termin primul an şi pot trage cele mai proaspete concluzii. Poate peste 3 ani mi se va părea şi mie plictisitor, dar acum e fain. :D
    Îmi place că ai o atracţie faţă de ciocolată! :333

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt bucuroasa ca am fost gasita, multumesc mult :)
      Si ciocolata e datatoare de minuni!
      Si ma bucur ca pentru tine liceul e dragut. :) Adica si pentru mine e ok, dar uneori e de-a dreptul... enervant. ^.^

      Ștergere