vineri, 14 iunie 2013

Buhuhu-ozn?!

Din categoria lucrurilor nebune

  A fost odată ca niciodată un liceu din capitala unei țări cu o formă asemănătoare cu cea a unui pește. Și în acel liceu frumos se întâmplau lucruri dubioase... 
  O fată s-a sinucis. Alteia îi țiuie capul, fără a avea vreo problemă psihică. Nu știu cine doarme maxim patru ore pe noapte din cauză că aude în somn o voce care îi spune să se sinucidă. Altcineva, de data asta o profesoară, afirmă că și ea are anumite probleme, dar nu a voit să intre în detalii. 
  Și totul a început, se pare, pe la sfârșitul lunii decembrie, începutul lunii ianuarie. 
  Un lucru și mai straniu este următorul: după ce ni s-a relatat terifianta povestioară, s-a auzit ceva spărgându-se din depărtări. Ni s-a spus că s-a spart un ceas, dar adevărul poate fi altul: un suflet rătăcit, greoi care a fost aruncat înspre direcția unei ferestre, împins de niște forțe inimaginabile, groaznice. Și atunci s-a auzit cum geamul dintr-o altă dimensiune s-a spart. 
  Primele două fete din poveste stau stăteau în aceeași bancă, în aceeași clasă, pe același etaj, în aceeași clădire, din același cartier, în același sector, din același oraș, în aceeași țară, din același continent, pe aceeași planetă, din aceeași galaxie și în același univers. 
  Coincidență? Poate că da, poate că nu. 
  Ce legătură au cipurile implantate cu toate aceste lucruri? 
  Să sperăm că adevărul va fii elucidat.


  Am încercat să trec rapid peste informațiile aflate în cursul zilei de azi. Nu sunt sigură cât este adevărat și cât nu, știu că eu nu am modelat în nici un fel cele relatate (cu excepția „sufletului” aruncat de fereastră, bineînțeles) și că sursa mea nu a fost un copchil de șaisprezece anișori încercând să se dea în spectacol. Nu, nu știu de ce am scris despre asta, începusem să scriu de pe telefon la școală și m-am gândit că nu strică chiar să folosesc asta într-o postare mai mult sau mai puțin stupidă. Până data viitoare, jurnalista de la mate-info vă urează o seară plăcută în continuare.

6 comentarii:

  1. Adica stai putin.
    E real ? Adica am stat cu gura cascata si cu ochiii cat America la fiecare cuvant citit si am intrebam " cat de real pare " dar ma gandeam " Hm..E vorba despre Ada , orice e posibil " .
    Iar cand am citit ultima parte am ramas cu o figura stranie ( cred ) , sa ne mai povestesti continuarea daca mai afli cateceva , e interesant..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta cred ca o sa fie unul dintre foarte putinele motive din cauza carora o sa-mi fie dor de scoala: nu o sa pot auzii continuarea. ;))

      Ștergere
  2. Pai se pare ca e bine ca cineva ne informeaza despre aceste macabre intamplari petrecute in acel liceul. Sa ne ti la curent pentru ca mia dat cineva o mare perversa si cred ca imi tiuie si nu stiu ce sa fac, mi-e frica sa nu mor...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti s-a stricat cipul... sau ceva... Daca ai avut o operatie cand erai mai mic, atunci e cel mai probabil sa-ti fi fost implantat. Se recomanda control psihologic. Daca nu se gaseste nimic, atunci e un cip la mijloc. Din nou, aceste lucruri nu sunt inventate de mine. Imaginatia mea e si ea limitata.

      Ștergere