joi, 14 noiembrie 2013

lene.aberații.haisăneîmpușcăm.exe

  Știți de ce nu sunt eu o persoană sociabilă, de ce nu am o sută de mii de prieteni și mai știu eu ce alte chestii? Pentru că mi-e lene. Vedeți voi, relațiile (de prietenie, de orice fel, de fapt) necesită timp și atenție. Iar mie mi-e lene să întrețin una, d'apoi mai multe. În concluzie, o să ajung o băbuță arțăgoasă fără prieteni, doar pentru că așa e mai comod. Și nici nu o să am pisici. Ori pentru că o să uit să le hrănesc și o să moară/fugă numa' ca să scapă de mine, ori pentru că o să mi se mai pară mai comod să-mi hrănesc prietenii imaginari.

  O să încerc să scriu zilnic. Sau, mă rog, mai des. Pentru că oricum nu citește nimeni (da, aici mă plâng foarte ostentativ, probleme, Gogule?) și, mai important, oricum e un blog plin cu aberații care a trecut prin toate toanele și idioțeniile vieții adolescentine, și mi-e în continuare prea lene să fac ceva în legătură cu asta sau să mă maturizez vreodată.
  Și acum , înainte să plec în lumea melodiilor fredonate, vă urăsc pe toți. Pentru că pot. Dar e ok, e genul de ură pasională. Sau disprețuitoare? Nu mă pot hotărî...

7 comentarii:

  1. Pai domnisoara Goaga, ar trebuii sa treci peste aceasta lene ca totul sa fie mai bine si sa fiti in final multi mosi si babe care sa talkuiti despre chestii, asa ca succes mult cu dezleneveala Goago :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cum poti sa incurajezi pe cineva in aceeasi fraza cu "mosi" si "babe"? :))

      Ștergere
  2. Eu citesc . Ei bine da , am mai sarit eu cateva postari pe ici pe colo pentru ca nu prea am timp si nici stare sa fiu copil cuminte si sa citesc tot, tot , dar asta nu e un motiv sa ma numesti un nimeni domnisoara . Si cine ti-a zis ca te las sa ma dispretuiesti ? Chiar si pasional ? Daca ma dispretuiesti o sa te dispretuiesc si eu si intreaga ta viata va fi inconjurata de un val negru.
    Neh , glumeam , dar ma gandeam ca o sa sune malefic si sexy.
    In orice caz , tare aia cu lenea , m-a amuzat , cateodata e mai bine sa-ti fie lene.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))
      suna malefic, sexy, puternic si adorabil
      mi-e lene sa scriu mai mult. dar iti transmit chestii dulci virtuale. :)

      Ștergere
  3. Plictisitor daca am uitat sa mentionez!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Lenea e draguta :3 Mai ales atunci cand ai o lene daia ..cronica ,stai pe banca si te uiti la fundurile baietilor :3

    RăspundețiȘtergere