marți, 30 decembrie 2014

Nu ești calendar :)

E iarnă și se duce și anul ăsta, odată cu celelalte și cu alte lucruri. De la o secundă la alta, o să fim cu toții persoane complet diferite și trecutul nu o să ne mai definească. Totul o să fie șters cu buretele și dintr-o dată o să facem alegerile perfecte și vom fi cum ne-am dorit mereu să fim. Nu o să ne mai pese de alți oameni, nu o să mai ținem de cont de frângerile de inimă, ne vom atinge scopurile și toate acele lucruri pregătite pentru oricare din anii interiori.
Și acum, un moment de liniște și pace în care vom râde de vom cădea pe jos de aberațiile astea care apar peste tot în vremea asta.
La naiba, se schimbă anul! Cifra aia, ultima, o să fie diferită. Atât. Nu altceva. Nu te schimbi tu. La naiba, nu ești un calendar!
În altă ordine de idei, 2015 măcar e număr impar și-mi sună mai bine decât 2014, deci, cine știe, poate devenim și noi puțin penibili. Și în spiritul ăsta, așteptăm cu nerăbdare anul 2017, ăla sună și mai drăguț.
Avem nevoie de puțină magie și speranță. Doar ninge ca-n povești [nu știu ce povești știți voi totuși, dar e frig și mocirlă și alunecă oamenii pe gheață, dar e ok, așa-s poveștile].
An nou fericit, tuturor! Absolut tuturor, am inima mare și dau urări pe bandă rulantă. Că oricum am tot urat „Crăciun fericit” tot anul. Sper să aveți un an ok.

4 comentarii:

  1. An nou fericit si tie ^^. Unul plin de schimbari. Pana sa ajungi in 2016, cred ca vei avea multe lucruri noi in viata ta, oricum. Sper sa scrii despre ele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Amuzanta postarea ta.:))Nici eu nu inteleg de ce unii isi fac atatea sperante in fiecare an.

    RăspundețiȘtergere